I Tapwell er vi 5 kvinner i dag – som representerer svært ulike grener av bedriften, alt fra lager, økonomi til salg! Fra venstre: Linda Ulrichsen Tiltnes, Helene Haugen, Judyta Wachowska, Veslemøy Bach-Gansmo og Monika Sem. Foto: Tapwell
Sist oppdatert: 24-03-2023

Tapwell ny sølvpartner til Ingeborg-nettverket

-Vi har hatt gleden av å observere arbeidet til Ingeborg-nettverket på avstand en stund, mens vi parallelt har bygd opp vår egen stab med flere jenter, sier Helene Haugen, Key Account Manager i Tapwell AS.

-Selv om ingen av oss er rørleggere er vi en viktig del av denne fantastiske bransjen. Det vil Tapwell være med å formidle!

-Bransjen trenger flere rørleggere og veldig gjerne flere kvinnelige rørleggere, men la oss ikke glemme at VVS bransjen også er avhengig av andre yrkesgrupper som økonomer, selgere, logistikkmedarbeidere, ledere, HR, butikkansatte osv.

- Dessverre har vi også få kvinner i disse stillingene. Vi ønsker å løfte bransjen som helhet og tiltrekke oss de sterkeste aktørene, fra begge kjønn.

-Skal vi lykkes med det må vi skape blest om bransjen i sin helhet og vise begge kjønn alle mulighetene VVS bransjen byr på.