• slide
  • slide
Sist oppdatert: 07-10-2023

Årets inspirasjonsdag 23. november 2023

- 2023 har vært et forrykende år for Ingeborg-nettverket. Vi har utviklet ny nettside, utvidet styret, fått flere nye partnerbedrifter og stadig nye medlemmer.

- Vi er nominert til Jenteprisen 2023 og har inngått samarbeid med Norges Hyggeligste håndverker og for første gang vært med på den store finalefesten i Oslo.

- I september arrangerte vi gullpartner-samling med besøk av forsvarssjef Eirik Kristoffersen og generalmajor Elisabeth Michelsen.

- Alt dette toppes med Inspirasjonsdagen 23. november. Det er årets høydepunkt for oss, sier Eli H. Heyerdahl Eide, leder i Ingeborg-nettverket.

Årets hovedtalere er: 

Norsk næringslivs- og organisasjonsleder, Anita Krohn Traaseth

Siden 2019 har hun blant annet vært leder av regjeringens utvalg for innovasjon og vekst i grøntsektoren og styremedlem i European Innovation Council. Traaseth har og har hatt en rekke tillitsverv i norsk næringsliv.

Hun har også mottatt en rekke utmerkelser innenfor ledelse.
I 2012 ble hun tildelt prisen for beste kvinnelige leder i IKT-bransjen i Norge. Kilde: Store norske leksikon

Traaseth har skrevet bøkene “Godt nok for de svina”: En leders tanker om mot, sårbarhet og troverdighet og oppfølgeren “Fisken på disken”; om å ta valg.

Maren Lundby

Skihopperen har blant annet syv NM-gull og 30 verdenscuprenn på merittlisten, flere enn noen andre norske hopper i historien. Hun er den eneste kvinnelige skihopperen som har vunnet verdenscupen tre sesonger på rad.

Hun har kjempet for kvinnenes status og rettigheter i hoppsporten og har vunnet en rekke priser:

  • Årets forbilde på Idrettsgallaen i 2020
  • Årets navn i 2022
  • 2021 tildelt Holmenkollmedaljen

I sin rolle som forbilde har hun også mottatt Norske Kvinners Sanitetsforenings pris, Fredrikkeprisen
2022 og Peer Gynt-prisen. Kilde: Store norske leksikon.

Hvem vinner årets Ingeborg pris?

- Ingeborg-prisen er vår måte å hedre og løfte frem de som bidrar til at flere kvinner finner veien inn i rørbransjen, sier Marie Christine Sanner, ansvarlig for inspirasjonsdagen i Ingeborg-nettverket.

- Ingeborg-prisen er en anerkjennelse til en enkeltperson, organisasjon eller bedrift som har bidratt til å synliggjøre og løfte kvinner i rørbransjen, eller på andre måter har gjort en innsats som bidrar til at kvinneandelen i rørbransjen øker.

Nominer din kandidat her - Senest 22 oktober 2023

- For at rørbransjen skal kunne lykkes i å øke kvinneandelen må vi alle sammen brette opp ermene mens vi prøver og feiler slik at vi finner ut hvilke tiltak som gir resultat.

Tidligere vinnere av Ingeborg-prisen har bidratt med positive tiltak på veldig forskjellig vis.

- Vi finpusser detaljer og presenterer hele programmet litt lengre frem, mens vi ser fram til å motta mange nominasjoner til Ingeborg-prisen og påmeldinger til inspirasjonsdagen.

Arrangementet sendes digitalt slik at alle kan være med og er selvsagt gratis, avslutter Sanner.

Meld deg på årets inspirasjonsdag