Ellen Øiesvold Palsen - Partneransvarlig 

- Med bakgrunn som gullsmed fra Bodø har jeg over 30 års erfaring fra håndverk, salg, service og markedsføring.

- I 2005 byttet jeg ut håndverks-benken og omfavnet digitaliseringen med fokus på rekruttering og markedsføring, bl.a i byggebransjen.

- Jeg driver et mediehus, SkanPers Media, som Norsk Byggebransje er en del av. Vi skaper digitale markeds- og møteplasser på tvers av bedrifter, bransjer og geografiske grenser.

- Jeg jobber daglig med kunder i ulike bransjer og sektorer innen privat og offentlig sektor, hovedsakelig i Norge og Sverige. Sosiale medier er naturlige verktøy i hverdagen. Jeg tror sterkt på at relevante artikler, nyheter og informasjon bør nå riktig målgruppe, i riktig kanal til riktig tidspunkt.

Hvorfor trengs Ingeborg-nettverket og hva er det mest verdifulle vi bidrar til?

- Ingeborg-nettverkets fokus på rekruttering, mangfold og et anstendig arbeidsliv, med utgangspunkt i kvinners roller innen rør-næringen er i tråd med mine personlige verdier.

- Vi har kommet langt i norsk arbeidsliv, men jeg vet av erfaring at vi fortsatt har en jobb å gjøre.

- Ingeborg-nettverket setter fingeren på bransjens utfordringer, samtidig som de fremmer de positive historiene og gjør sitt for å komme med løsninger. Det vil jeg bidra til!

Hvordan er din kompetanse verdifull for Ingeborg-nettverket?

- Jeg har vært både lærling, ansatt og arbeidsgiver. Jeg har gått veien i en mannsdominert bransje og har jobbet med både salg, markedsføring, arbeidsgivere, og jobbsøkere i Skandinavia siden den gang alt fortsatt ble trykket i print.

- Møtet med mennesker, kvinner og menn gjennom min karriere har gjort meg glad for alt som har endret seg til det bedre, men jeg er fortsatt like frustrert, lei meg og iblant forbannet over at vi fortsatt har en jobb å gjøre.

- Med min erfaring, kompetanse og mitt nettverk skal jeg bidra til å forsterke den gode jobben som allerede er gjort av nettverket.

- Samtidig håper jeg å kunne “provosere” litt og komme med nye ideer slik at Ingeborg nettverkets budskap om kjønnsbalanse, og et likeverdig arbeidsliv blir en realitet.

- Mine ambisjoner for å gå inn i styret må være at vi gjør oss selv overflødig. At nettverk som Ingeborg, Montørjentene, Oda m.fl ikke lengre trengs i norsk arbeidsliv.

Kontakt Ellen